2012 m. liepos 25 d., trečiadienis

Prisistatymas

Šiandien pas mus svečiavosi Dovilė, todėl štai turim padoresnių nuotraukų. Nors šuniukai dar maži, jiems jau aiškiai galioja taisyklė, kad čekoslovakų vilkšuniai geriausiai fotografuojasi kai miega - nes kitu laiku jie nesustodami juda :)
Taigi, pirmasis berniukas mėlyna juostele. Šiandien jis sveria jau 800 gramų ir yra labai ramus, išlaikytas ir santūrus jaunuolis:

Kitas berniukas - žalia juostele. Maža pabaisa, kuri atsisako fotografuotis nes DABAR jis NENORI, nes DABAR jis NORI ropoti TEN :) Sveria taip pat 800 gramų ir visais jais aktyviai demonstruoja savo užsispyrusį charakterį:

Trečiojo berniuko juostelė - oranžinė. Jis vis dar aktyvistas ir mėgsta miegoti kitiems ant galvų. Tačiau labai moka įsiteikinėti, šiandien "nulūžo" mano rankose, taip pat išskirtinai moka įsisprausti mamai į glėbį :) Šiandien sveria visus 870 gramų.


Ketvirtas - mažiausias ir šviesiausias berniukas - turi žydrą juostelę. Nors savo mažumu greitai paperka, tačiau toli gražu nėra nei nuskriaustas kitų, nei, pavyzdžiui, ramesnis. Šiandien demonstravo sugebėjimą siurbti pienuką atsistojęs ant galinių letenų, o priekinėmis įsirėmęs mamai į šoną. Apgaulinga blondinuko išvaizda :) Sveria 720 gramų.

Paskutinis gimęs ir didžiausias vaikis gavo violetinę juostelę. Šiandien jis sveria net 940 gramų ir nepanašu, kad planuotų lėtinti savo augimą. Didžiausias ir alkaniausias, tačiau, kaip su tokiu dydžiu ir dera, pakankamai ramaus būdo meškutis.

O šitaip atrodo patenkinta mama :)


Be to, šiandien nori nenori teko pirmą kartą kirpti mažiukams nagus - nors labai mažyčiai, jie vis dėl to jau aštrūs, darosi gaila mamos, kai jie čepsėdami letenomis įsispiria jai į pilvą ir maigydami bando išspausti daugiau pieno (kurio ir taip aiškiai netrūksta).



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą